Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Juz nie mam sily na czytanie po podrozy z Oslo autem. . . paszport malej juz zalatwiony, pani w okienku. . . bez slow. Najpierw powiedziala ile bedzie kosztowal paszport i wysylka spytala jeszcze czy zarejestrowac w PL akt urodzenia malej, zgodzilismy sie ale nie powiedziala ile to kosztuje. Maz poszedl szukac miejsca do wyplacenia pieniedzy bo karta nie zaplacisz, wyplacil ile powiedziala czyli 234kr, znaczy ogolnie 300 w sklepie i przyszedl do ambasady. A ona przy kasie do nas 834kr. a mhy ze mialo byc 234 i tyle wyplacilismy a ona z tekstem: przeciez nie pytaliscie ile kosztuje wpis do ksiegi aktu w PL. a maz przed wyjsciem zeby wyplacic kase pyta jej czy sa jeszcze jakies oplaty. A ona ze nie....a pozniej stwierdzila ze nie mozna na konto wyslac pieniedzy tylko od reki. Dobrze ze tam facet jakis siedzi bardziej mily i powiedzial ze mozna tylko od daty wplaty dopiero wniosek rozpatrza....ci urzednicy!!

A bylismy bez malejco zaluje bo sie stesknilam.
I o dziecko tez nie pytali wiec z tym chociaz ok. Nie potrzeba wiec dziecka ciagac jak ktos z daleke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
halas, tu jest jeszcze mleczko baby semp z firmy semper, ale ono ma jeszcze wiecej zelaza w sobie. Madzia02ma racje ze przez zelazo z mleczka moze sie nie zalatwiac. Viki ma ten sam problem. I niestety jak ja zostawilam to mojego mleczka tylko jej na wczoraj starczylo a dzis byla na NAN1 i juz fika nozkami i sie prezy bo nie moze zrobic kupki, a o hipp nie slyszalam i nie widzialam. Ma ktoras tego zdjecie albo widziala w necie?i gdzi je widzialyscie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Halas jest jeszcze takie mleko
nikita89.mobilblogg.no/1281814239_nan_vs_hippcollett.html
Collett mozna kupic w rimi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
To jest takie zielone opakowanie tego mleka, nie moglam znalesc na necie bo tu chyba nie reklamuja mleka modyfikowanego. Nie ma go w kazdym sklepie, ale mozna na pewno je znalesc w ica maxi, coop obs i coop mega
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochane dzieki jeszcze raz
Wstawiam dla was zdjecia mleka jakie jest dostepne tu w sklepach i zdjecie tego zielonego ekologicznego mleka z hipp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
I inne mleka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja ten hipp zielony kupilam w takim malym opakowaniu jak soczki sa,tak na sprobowanie wlasnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
hej, a ja dziś byłam w aptece i poprosiłam Pania o coś na rozstępy i dała mi HVETEKIMOLJE FIRMY A-PRO urzywała któraś czegoś takiego? to jest coś jak oliwka do skóry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
wera bardzo dobrze Cię rozumie:0 pamiętam jak my byliśmy załatwiać Adasiowi paszport chciałam żeby wydali mi paszport małego tylko dzień wcześniej bo bardzo mi zależało żeby pojechać na wesele siostry ,,NIestety nie możemy nic zrobić trzy tygodnie proszę czekać'',czyli do piątku przed weselem siostrypytam i proszę że zależy mi chociaż jeden dzień wcześnie... ,,proszę dzwonić''. dobra no to odpuściłam tym wrednym babom. dzwonie po 2,5 tyg i jakiś chłop odbiera i mówię że chciałam się zapytać czy jest paszport syna?/ a on pyta się ile czasu minęło, no to mówię 2,5 tyg, a ten cham bez żednego sprawdzenia,, nie ma'' i na tym rozmowa się skończyła miałam dość. Teraz Adasiowi w PL wyrobiłam dowód osobisty na 5 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja ten hipp widzialam w kiwi no i nan ale tych dwoch to nie widzialam
daris a gdzie kupilas te w kartoniku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok